2020. Augusztus 10. | Lőrinc
Előző

Intimissimi party...

Következő

India függetlenségének 70. évfordul...

ISAAN

Iszak Eszti nyáron indította el saját márkáját az ISAAN-t. A fiatal műsorvezető és influencer a nyári debütálás óriási sikere után, most egy exkluzív party keretein belül mutatta meg az őszi-téli szezon darabjait. A bemutatón olyan hölgyek viselték az új kollekció darabjait, mint Mádai Vivien, Cinthya Dictator, Rubint Rella és Dallos Bogi, aki egy csodás koncertet is adott a meghívottaknak.

 

Iszak Eszti nyáron mutatta meg a nagyközönségnek első kreációit, amit a pasztel színek és a futurisztikus sziluettek uraltak. Ez a vonal megfigyelhető az őszi téli ruhákban is, de itt már teret kapnak a térség szubkultúrájának újraértelmezett elemei, kiegészülve a military színvilággal.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien kíváncsiak voltak az őszi-téli darabokra, büszke vagyok rá, hogy bár ez még csak a második kollekcióm mégis ilyen nagy érdeklődés övezi. Igyekszem nem szimpla ruhákat tervezni, hanem életérzést alkotni, ami túlmutat a ruhák materiális részén. Alapvetően a saját életemből, a megélt pillanatokból inspirálódom, ezeket az élményeket építem fel az ISAAN darabokba, így mindig ön azonosak a kreációk,”- mondta el Iszak Eszti, a márka tervezője.

Előző

Intimissimi party...

Következő

India függetlenségének 70. évfordul...

Kövess minket!