2020. Január 26. | Vanda, Paula

Firenze4Ever

A Firenze4Ever rendezvényt első alkalommal 2010-ben tartották meg, ezzel ünnepelték a Luisaviaroma tíz éves online jelenlétét. Azóta évente kétszer rendezik meg, ezzel nyitják meg az új divat szezont. A rendezvény megálmodójának, a Luisaviaromanak ars poétikája, hogy a divat szorosan kapcsolódik az egyéb művészetekkel, többek között a zenével, ennek jegyében az exkluzív gálán a szervezők összehozzák a divat, a művészetek, és azon belül elsősorban a zene világát.

 

A gála kezdetektől fogva a trendformáló, divatot befolyásolók összejövetele, ahol a világhírű divattervezők, a nemzetközi média és divatipar vezetői osztják meg tapasztalataikat. Idővel a rendezvény jótékonysági eseménnyé is vált, ebben az évben Andrea Bocelli Foundation javára gyűjtöttek. A gálavacsora közben Simon De Pury kortárs művészeti alkotásokat árverezett, amely az alapítványon keresztül a Matthew hurrikán által Haitin elpusztított iskolák újraépítését segíti.

 

Az eseményen világhírű művészek vettek részt, köztük  Andrea Bocelli, Kelly Rowland, Jasmine Thompson, Tom Odell, Vinai, Dragonette.

 

Andrea Bocelli egyébként novemberben ismét Budapesten kápráztatja el hangjával a nagyérdeműt.

Kövess minket!