2020. Július 07. | Apollónia
Előző

Resonáre...

Következő

EQ Nap...

EQ Nagykövetek

Az érzelmi intelligencia iránt érdeklődők és az azt fejleszteni vágyók számára nyitott új ajtókat Kósa Erika immáron két éve száguldó EQ Sexy mozgalma, amely idén EQ nagyköveteket is választott, akik mostantól hivatalosan is az EQ SEXY Mozgalom támogató tagjai lettek. A nagykövetek mind különböző szakmai egyéniségek, amely nagyon jól mutatja, hogy az érzelmi intelligencia kortól, nemtől és hivatástól független.

 

„Nagy örömmel tölt el, hogy az EQ SEXY Mozgalom egy új szintre lépett és most már hivatalos EQ nagykövetek is kiállnak az érzelmi intelligencia fejlesztésének fontossága mellett. Az üzleti világ után számomra ez egy társadalmi felelősségvállalás, mivel olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendelkezem azzal a biztos háttérrel, amelynek köszönhetően energiáimat egy mindenki számára hasznos és fontos területbe fektethetem.” – nyilatkozta Kósa Erika, aki az elmúlt három évben az EQ-fejlesztés fontosságának legismertebb szószólójává vált Magyarországon.

Nagykövetek:

Limpár Imre - tanácsadó szakpszichológus, Benkó Vilmos - a Spead Akadémia alapítója, Kánai András - jövő kutató és science fiction író, Szántó Ferenc - a Kósa Erika Akadémia alapító tagja, Karaszi Andrea - coach és mediátor, Marsalkó Dávid - zenész, dalszövegíró, Körmöczi-Kriván Péter - mesemondó, Mattheisen Mária - juice terapeuta és egészségmentor, Angyal András - táncművész, Dr. Dinnyés András - kutató, Várkonyi Andrea - műsorvezető, pszichológus.

Előző

Resonáre...

Következő

EQ Nap...

Kövess minket!