2020. Július 07. | Apollónia
Előző

EQ Nap...

Következő

Az olvasók szavaztak...

About You

A webshop egy hatalmas marketing kampánnyal, illetve egy lenyűgöző eseménnyel startolt Budapesten, ahol több, mint 300 híresség, közösségi média sztár és újságíró volt jelen.

 

Az exkluzív partin izgalmas helyi művészek és előadók közül választottak fellépőket, többek között SAIID, DJ Bootsie és DJ Palmfood is szórakoztatta a közönséget. A nyitó partin rengeteg híresség is felvonult, többek között Ördög Nóra, Kulcsár Edina, Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Király Viktor és Kárpáti Rebeka is hírt adott az eseményről.

 

A webshop Európa első online divat desztinációja, ahol felfedezhetjük a legújabb trendeket, inspirálódhatunk, vagy kiválaszthatjuk személyes stílusunkhoz leginkább illő darabokat. A webshop digitalizálja azt az élményt, amelyet a kirakatok nézegetése jelent. Magyarországon hatalmas választék vár minket, több, mint 100 000 termék és több, mint 500 márka fogadja az oldal látogatóit – melyek közül sok, most először lesz elérhető a magyar piacon.

A webshopon vásárolni nemcsak szórakoztató, hanem teljesen kockázatmentes is. Mindent ingyenes kiszállítással rendelhetünk, a fizetés pedig többféle módon is lehetséges, Paypal, bankkártyás rendszerrel vagy készpénzes utánvéttel is. Az otthon kényelmesen felpróbált darabokat kilencven napig ingyenesen vissza is küldhetjük, amennyiben az nem felel meg ízlésünknek.

 

Előző

EQ Nap...

Következő

Az olvasók szavaztak...

Kövess minket!