2018. Július 23. | Lenke
Előző

Ford versenygép hétköznapra...

Következő

Elektromos forradalom az Audinál...

Kétszáz darabos szériával ünnepel a BMW

A BMW modellcsalád-megjelölései közül a 7-es szám immáron negyven éve jelent egyet a fejedelmi luxus, a dinamikus vezetési élmény és az úttörő innováció egységével. Zászlóshajói presztízsével, megbízhatóságával, teljesítményével és technológiai arzenáljával mind a mai napig meghatározza a hamisítatlan luxus limuzin karakterét, amelyet az aktuális, hatodik modellgenerációban érkező jubileumi különkiadás kivételesen összetett stílusban prezentál.

Exkluzív karosszériajegyeivel és utastéri elemeivel a BMW 7 Series Edition 40 Jahre limitált széria az elmúlt negyven évben napvilágot látott modellgenerációk progresszív stílusának állít emléket, első ízben szeptember 14-24. között, a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon.

 

A kétszáz példányban készülő jubileumi különkiadás minden egyes darabja a leendő tulajdonosok ízlése szerint összeállított karosszéria-fényezéssel, utastérrel és hajtáslánccal gurul le a BMW dingolfingi gyártósoráról, a mely egészen a kezdetektől, 1977 óta termeli a luxuslimuzin-generációk képviselőit.

 

A jubileumi különkiadás vásárlói megkapják a BMW M aerodinamikai csomag tételeit, a BMW magas fényű Shadow Line külső felszereltségi csomag karosszériaelemeit és a BMW Individual részleg 20” méretű, V-küllődizájnú könnyűfém keréktárcsáit is. A kétszáz darabban készülő limitált széria exkluzivitását jubileumi plakettek is nyomatékosítják, amelyeket a B-oszlopok takaróelemein és a küszöbökön helyeznek el.

 

A bajor prémiumgyártó ügyfelei a finomszemcsés Merino bőrkárpitozásának két árnyalata közül választhatnak: a Smoke White füstös fehér / Cohiba barna, illetve a Smoke White füstös fehér / Black mélyfekete színkombináció egyaránt kézzel szőtt, füstös fehér kontraszt-varrással készül, amely tökéletesen harmonizál az alcantarából készült, Smoke White füstös fehér tetőkárpitjával. A különkiadás példányai az első és a hátsó üléssorban is komfortüléseket kapnak, miközben az utastéri betétek a bőrkárpitozás árnyalatától függően mélyfekete zongoralakkozással és finomszemcsés, szálerezett, Smoke Brown füstös barna színű eukaliptusz-fabetétekként is kérhetők.

 

A technológiai újdonságok közül is kiemelkedik a távvezérlésű parkolás, ami egy rugalmas felhőalapú platformra épülő hálózat révén valósul meg - állandó, interaktív kapcsolatot tartva fent a vezető, a jármű és a környezet között. A rendszerhez külső okos eszközök, így okos telefonok, okos órák és táblagépek is csatlakoztathatók, mi több, a tulajdonos bármikor, bárhonnan figyelemmel kísérheti autója környezetét az okos telefonról elérhető Remote 3D View funkció élőképének köszönhetően.

 

Az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető még a Sky Lounge panoráma üvegtető, a hátsó üléssor Executive Lounge opciója, a hátsó üléssor középső könyöktámaszába épített járművezérlő konzol éppúgy, mint a táblagépen keresztül elérhető megannyi szórakoztató opció.

Tóth Gábor Ákos

Előző

Ford versenygép hétköznapra...

Következő

Elektromos forradalom az Audinál...

Kövess minket!