2020. Február 28. | Ákos, Bátor
Előző

A trilógia neve: BMW 8...

Következő

Oroszlánkirályság...

Hibrid koncertélmény

Különleges, limitált szériás kiadással jelentkezett a Toyota C-HR – a Neon Lime powered by JBL a Francia Alpokban tartott Snow Party-n mutatkozott be.

 

Egészen különleges, limitált szériás sorozatot kapott a bemutatása után gyakorlatilag történelmet író, és rekord rövid idő alatt a világ legnépszerűbb hibrid elektromos autójává váló Toyota C-HR. A futurisztikus, elképesztően látványos formavilágú modell nagyban hozzájárult ahhoz, hogy minden korábbinál népszerűbbé és trendibbé vált a környezetbarát és praktikus, a városi forgalomban akár 50-70%-ban tisztán elektromos üzemű közlekedést lehetővé tévő öntöltő hibrid hajtás.

 

A Toyota a C-HR-ra jellemző prémium hangzás érdekében kezdetektől együttműködik a felsőkategóriás audio termékeket gyártó JBL-lel. A limitált kiadású Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL a Francia Alpokban tartott exkluzív JBL Snow Party-n mutatkozott be, amit a JBL rendezett világhírű DJ-k és számos híresség részvételével.

 

A 2000 példányban gyártott limitált szériás Toyota C-HR Neon Lime modellbe egy JBL prémium hangrendszert építettek be, amit teljes körű JBL zenei élménycsomag egészít ki JBL hangszórókkal és fejhallgatókkal, valamint 6 hónapra szóló Deezer előfizetéssel. (Májustól egyébként a Neon Lime a limitált sorozatszám erejéig Magyarországon is kapható.)

 

A Toyota C-HR kiélezett stílusát és széles, erőteljes kiállását még hatásosabbá teszi az exkluzív, kéttónusú Neon Lime metálfényezés, amihez kontrasztos feketére festett tető tartozik. Az autó egyébként is káprázatos kiállását matt fekete könnyűfém keréktárcsák, különleges, bumeráng formájú hátsó kialakítás és mutatós LED fényszórók egészítik ki. A kifogástalan kidolgozású, fekete színvilágú utastérben fekete bőrrel és Alcantara kárpittal bevont sportüléseket találunk, amelyeket kifejezetten ehhez a kivitelhez készített a Toyota. A kabin kifinomultsága remekül passzol az autó dinamikus külső formáihoz.

 

A C-HR Neon Lime lelke a Toyota fejlett, öntöltő hibrid rendszere, ami a megtett utak több mint 50 százalékában nulla károsanyag-kibocsátással hajtja az autót – ráadásul olyan csendesen, hogy az utasok tökéletesen belefeledkezhetnek a JBL hangrendszerből áradó zene élvezetébe.

Tóth Gábor Ákos

Előző

A trilógia neve: BMW 8...

Következő

Oroszlánkirályság...

Kövess minket!