2017. December 16. | Etelka, Aletta
Előző

Nissan Navara dCi 190 Aut.: puccos meló...

Következő

Felnőtt az Opel X generációja...

BMW tavasz

Egy limitált sport felszereltséggel és az Art Basel támogatásával jelzi a BMW elkötelezettségét a különleges és egyedi értékek iránt.

 

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz. A különkiadás vadonatúj tételekkel fokozza a BMW 6-os sorozat modellváltozataihoz elérhető, típus-specifikus M Sport felszereltségi csomag exkluzivitását, a látványos karosszéria-kiegészítők és utastéri opciók soha nem látott összeállítását kínálva.

 

A BMW 6-os sorozat vadonatúj, M Sport Limited Edition különkiadása a 2017-es modellév egyik újdonságaként bemutatott Sonic Speed Blue mélykékmetál karosszéria-fényezést és az ugyancsak új, 20 collos könnyűfém keréktárcsa-garnitúrát is magába foglalja. A kéttónusú, M-specifikus duplaküllő-kialakítású felnikre eltérő méretű, defekttűrő gumiabroncsokat szerel fel a bajor gyártó.

 

Az M Sport Limited Edition egyedülálló atmoszférája az utastérben is visszaköszön. A vezető és első utasa ülési anatómia szerint megtervezett komfortülésekben foglalhat helyet, a BMW Individual részleg fekete színű, finomszemcsés Merino bőrkárpitozását pedig Fjord kék árnyalatú kontraszt-varrás díszíti. A BMW ezeket az üléseket kizárólag a különkiadás kiváltságaként kínálja ügyfeleinek, miközben a hangulatos fekete-kék kárpitozást Fjord kék árnyalatú szegélyezéssel és varrással ellátott szőnyegek egészítik ki. A dinamikus vezetés élményét a műszerfal szénszálból készült dekorációi, az automataváltó előválasztó karjának szénszálas betétje, valamint az „M Sport Limited Edition” felirattal díszített, kék színű küszöblécek fokozzák – a végeredmény igazi műremek.

 

Másképp, mégis azonos filozófia mentén támogatja a BMW már a kezdetektől az Art Basel művészeti kiállítás hongkongi állomását - exkluzív VIP autóflottával gondoskodva az egyedülálló tárlat előadóinak és meghívott vendégeinek kényelméről. Idén a bajor prémiumgyártó a BMW Lounge komfortszobában a legendás BMW Art Cars kollekció kilencedik guruló műalkotását, a Matazo Kayama kézjegyét viselő BMW 535i modellt is kiállította. A 2017. március 23-25. között megrendezett expón a BMW Lounge komfortszobában Abigail Reynolds, a BMW Art Journey harmadik nyertese is kiállította öthónapos világkörüli útjának összefoglaló installációját.

 

A BMW és az Art Basel művészeti kiállítás 2015-ben indította útjára világméretű közös kezdeményezését, a BMW Art Journey-t, amely a feltörekvő fiatal művészek megtalálására és partonálására hivatott. A díjat elsőként a fiatal hongkongi alkotó, Samson Young, majd egy évvel később a német művészduó, Henning Fehr és Philipp Rühr, mígnem legutóbb Abigail Reynolds nyerte el. Öt hónapon át tartó művészeti utazása a brit irodalmárt három kontinensre és hat országba kalauzolta el, Kína, Üzbegisztán, Törökország, Egyiptom, Olaszország és Irán érintésével.

Tóth Gábor Ákos

 

Előző

Nissan Navara dCi 190 Aut.: puccos meló...

Következő

Felnőtt az Opel X generációja...

Kövess minket!