2019. Január 22. | Vince, Artúr
Előző

Családi összefogás...

Következő

Jótékonysági akció a Fény utcai pia...

Zöldben játszani is jobb!

A Henkel és a Rossmann „Zöldben játszani is jobb!”közös nyereményjátékán a gyöngyösi Tündérkert Tagóvoda gyűjtötte össze a legtöbb szavazatot, és így megnyerte az 1 millió forint értékű fődíjat, az újrahasznosított anyagokból készült játszótéri játékokat.

 

A Henkel évtizedek óta nagy figyelmet fordít a környezettudatosságra, legutóbb a Rossmannal együttműködve szervezett gyűjtést az ökológiai lábnyom csökkentéséért. A vásárlók országszerte 204 üzletben adhatták le kiürült Henkel termékes flakonjaikat, ezekből pedig a szervezők újrahasznosított játékokat készítettek a legtöbb szavazatot megszerző intézménynek.

 

A „Zöldben játszani is jobb!” promócióban óvodák, iskolák és bölcsődék pályáztak a különleges nyereményre, a játék ideje alatt összesen 8628 látogató kereste fel a nyereményjáték honlaját.

 

Az ünnepélyes díjátadásra a Tündérkert Tagóvodában került sor. Az oda járó gyermekek külön műsorral is készültek, hogy igazán emlékezetessé tegyék az átadási ünnepséget. Az ünnepélyes szalagátvágás után a kicsik azonnal birtokukba is vették a különleges kis játszóteret a Henkel - Németh Ottó Beauty Care üzletág igazgató, Tilly Zoltán Laundry & Home Care üzletág értékesítési vezető, Molnár Mariann Adhesive Technologies Key Account Manager – és a Rossmann képviselőinek jelenlétében.

Előző

Családi összefogás...

Következő

Jótékonysági akció a Fény utcai pia...

Kövess minket!