2019. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

Húsvéti jótékonysági akció...

Következő

Bohém Ragtime Jazz Band...

Modern eszközökkel a teljes életért

A mentősök évente 1,1 millió beteget látnak el,  nap mint nap  gyakran a másodpercekkel harcolva küzdenek az emberéletekért. Így különösen fontos, hogy áldozatos munkájuk során modern, megbízható eszközökre támaszkodhassanak.

 

A K&H gyógyvarázs programban újabb 13 mentőállomás gazdagodhatott több mint 4,5 millió forint értékben olyan modern eszközökkel, mint a végtagrögzítő, a véroxigénszintmérő, a lélegeztető ballon, az infúzióadagoló pumpa és a vénakereső. A modern, megbízható műszerek ugyanis elengedhetetlenek a mentés során, különösképpen egy-egy krízishelyzetben, amikor minden másodperc számít.

 

„Vezető pénzügyi intézetként hisszük, hogy ügyfeleink okos döntéseinek elősegítésén túl felelősek vagyunk azért a társadalomért és környezetért, amelyben dolgozunk. A K&H gyógyvarázs 14 évvel ezelőtt indult, tulajdonképpen a 30 éves magyarországi jelenlétünk felénél, és jól mutatja hosszú távú elköteleződésünket az ország iránt. Tudjuk ugyanis, hogy egy modern műszer segíti a gyors ellátást, megkönnyíti az egészségügyi dolgozók mindennapi munkáját, elősegíti a pontos diagnosztikát. Lehetőséget nyújt az orvosok számára ahhoz, hogy munkájuk során még jobban dönthessenek, és a gyerekek minél előbb visszakerülhessenek családjuk, barátaik körébe, és újra teljes életet élhessenek. A K&H gyógyvarázs indulása óta már számos mentőállomás munkájához járultunk hozzá. Most a Karcag Mentőállomás, a Kunágota Mentőállomás és a Közép Dunántúli Régió 11 mentőegysége kapott az életmentéshez és betegellátáshoz szükséges eszközöket” –tájékoztatott David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója.

 

Előző

Húsvéti jótékonysági akció...

Következő

Bohém Ragtime Jazz Band...

Kövess minket!