2017. November 25. | Katalin

Jótékonysági Műhelyvásár

-A 16 akciónapot 1991 óta világszerte november 25. (a nők elleni erőszak felszámolásának világnapja) és december 10. (emberi jogok világnapja) között rendezik meg civil szervezetek és magánszemélyek, hogy felkeltsék a nyilvánosság figyelmét, és tájékoztatást nyújtsanak a nők elleni erőszakról, kifejezzék szolidaritásukat az áldozatok iránt, és nyomást gyakoroljanak a politikusokra a nők elleni erőszak minden formájának megszüntetése érdekében.

 
Mint tudják a NŐK elég komoly szerepet kapnak a márka életében, nemcsak azért mert kizárólag női kötöttségekkel találkozhatnak náluk, hanem azért is mert sokszor bevonják női vásárlóikat a különböző projektekbe:  szoknya kollekció, modellként való szereplés,  Süel arc (Süel az Inspiráló Nőkért). A Süel, a 16 akciónap keretében, idén is szeretne segíteni, így a Nők Elleni Erőszak Világnapján 2015-ben is várják az érdeklődőket a Süel Műhelyvásárral.


A nők elleni erőszak teljes megszűnésért folytatott harcban szeretnének egy kicsit részt venni, és segíteni a márka lehetőségeihez mérten. A jótékonysági Műhelyvásár bevételét (adóktól megtisztított értékét) a NANE egyesületnek ajánlják fel (tavaly egy hasonlóan fontos magyar szervezet, a PATENT kapta meg tőlük ezt az összeget és nagyon, nagyon örültek.

A műhelyvásáron olyan Süel termékek kerülnek kiárusításra 1000-3000-5000 és 7000 forintos árakon, melyek:
- prototípusok 
- minták, amelyek kialakítása még nem volt tökéletes
- enyhén hibás (szálhiba, zipzár probléma stb) termékek 
- több évvel ezelőtt kifutott modellek.

Az akció során címkékkel tájékoztatják a vásárlókat arról, hogy az adott termék melyik kategóriába tartozik (outlet, prototípus, ha hibás, akkor mi a hiba stb) de kérdezni is lehet majd az eladóktól.

Higgyék el, sok-sok kincset találhatnak majd!

Helyszín és időpont: Süel, Fashion Street, november 25. 18.30-22

Kövess minket!