2018. Július 23. | Lenke
Előző

Új világot épít a játszóház...

Következő

UNICEF a gyerekekért...

Jótékonykodó művészek

Pikali Gerda és Rékasi Károly korán keltek, mivel a gyerekek iskolába indítása után nyolc órakor már a Csepel Plazában újonnan nyílt Rossmann üzletben segítettek a helyi nagycsaládosoknak szánt 200 ajándékcsomag összeállításában. A színész pár örömmel vette ki a részét a lokálpatrióta jótékonysági akcióból.

 

Az ismert színész páros, Pikali Gerda és Rékasi Károly csak pár hónapja költözött Csepelre, korábbi közös albérletüket lecserélve a nyugodt kertvárosi milliőre. Bár életüket még időről-időre próbára teszik Károly korábbi súlyos motorbalesetének következményei, a műtétek, és az ebből adódó nehézségek, de hisznek a környezetváltozás pozitív erejében.

 

„Egyre jobban vagyok, a lábamból kivették a „fémeket”, így már a fertőzéstől sem kell tartani. Sok köszönettel tartozom a rehabilitációmat segítő szakembereknek. Fontos, hogy megerősítsük az izmokat – akár biciklire is pattanok” – mondja Rékasi Károly.

 

„Nagyon szeretünk itt lakni! Itt minden elérhető közelségben van, piacra is járunk, moziba is rendszeresen megyünk. Nyugalom van, de szerencsére a jó közlekedésnek köszönhetően nagyon gyorsan be is lehet érni a belvárosba. A gyerekkoromra emlékeztet mindez, hiszen hasonló, kertvárosi környezetben nőttem fel” – teszi hozzá Pikali Gerda.

 

A pár két-két gyermekével tulajdonképpen egy mozaik nagycsaládot alkot, igaz, Károly lánya már fiatal felnőtt és kamasz fia sem lakik velük. „Minden elismerésünk a nagycsaládoké, hiszen gyerekeket nevelni amekkora boldogság, olykor ugyanakkora próbatétel is. Türelem, kitartás, elhivatottság is kell hozzá! Itt Csepelen pedig nagyon sok nagycsalád él, ezért nagy öröm, hogy éppen az ő megsegítésükkel kapcsolódhatunk be a kerület közösségi életébe” – emelte ki a színész pár. Az ajándékokból jónéhányat át is adtak a nap folyamán a gyerekeknek és szüleiknek a Nagycsaládosok Csepeli Egyesületét támogatva.

 

Előző

Új világot épít a játszóház...

Következő

UNICEF a gyerekekért...

Kövess minket!