2018. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Különleges ajándék...

Következő

1100 gyerek…...

Csináld magad

Összesen több mint nyolcmillió forint értékű adomány és önkéntes munka révén újult meg a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola az PPG Trilak Kft. anyavállalata, az amerikai PPG festékgyártó vállalatnak és a közel másfélszáz helyi közreműködőnek köszönhetően. A három napon át tartó munka eredményét 700 diák élvezheti nap mint nap.

 

A mintegy 5,2 millió forint értékű adományának és másfélszáz önkéntes három napi munkájának eredményeként újult meg a szeptemberi tanévkezdésre a kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola. A PPG a felújításhoz összesen több mint 460 liter Héra® Prémium vízbázisú beltéri falfestéket és Trinát® Aqua vízbázisú zománcfestéket adományozott, de a vállalat állta az önkéntesek étellel, itallal és védőfelszereléssel történő ellátását, a profi festők napidíját és az összes többi felmerülő költséget is. A több mint 140 önkéntes hozzájárulása is kulcsfontosságú volt. Három napon át dolgoztak az iskola helyiségein, munkájuk értéke megközelítette a 3 millió forintot.

 

Sor került négy osztályterem és a hozzájuk tartozó folyosók teljes átfestésére, valamint négy tornatermi öltöző és az iskolaudvar felújítására, így a résztvevők összesen több mint 2000 négyzetméternyi felületet hoztak rendbe.


Előző

Különleges ajándék...

Következő

1100 gyerek…...

Kövess minket!