2018. Május 22. | Júlia, Rita
Előző

UNICEF a gyerekekért...

Következő

Mini karácsony nagy ajándékokkal...

Bohócdoktorok

A mindig jókedélyű és segíteni vágyó Bohócdoktorok idén is vidámságot vitteka  beteg gyermekeknek, akik kénytelenek voltak kórházban, otthonuktól távol tölteni az ünnepeket. Az országos program keretében több vidéki kórházba is ellátogattak, utazásukat pedig az új Peugeot Traveller kisbusz segítette.

 

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai egyedi nevetésterápiájukkal megalakulásuk óta közel 3000 viziten segítettek már majdnem 150 ezer beteg felépülésében. Az Alapítvány bohócdoktorai Dr. Lala vezetésével útra keltek, és elvitték a vidámságot és a nevetést a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórházba, valamint az Orosházi Kórházba is. A vizitek előtt és után is fontos, hogy kipihentek legyenek a bohócdoktorok, ezért a nyugodt utazás elengedhetetlen a számukra. A csúsztatható ülések sokféle konfigurációjának és a belső tér rugalmas alakíthatóságának köszönhetően az új Peugeot Traveller kítűnő segítő társ volt az utazásban.

 

Az új Peugeot Traveller akár kilenc személynek is kényelmes helyet nyújthat, a csomagtartó térfogata pedig növelhető a kivehető üléseknek köszönhetően. Ez a bohócdoktoroknak kifejezetten előnyös, mivel a Vitézi Rend által életre hívott csokigyűjtésnek hála, meglepik a beteg gyermekeket egy kis finomsággal is.

 

„Sokkal könnyebb megnevettetni 200-300 gyereket, mint felvidítani egy beteg gyereket a kórházban. Ezért is volt fontos, hogy az ünnepek közeledtével minél több helyre elvihettük a gyógyító nevetést” – mondta el az országos eseménysorozat kapcsán Dr. Lala.

 

„Nagyon örülök, hogy ebben az évben lehetőségünk adódott könnyebbé tenni a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány tevékenységét. Munkájuk során rengeteg szeretetet, jókedvet, életvidámságot és erőt adnak a beteg gyerekeknek, ezért nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk, és egy kicsit megkönnyíthettük munkájukat” – mondta el Bálint Zsófia a Peugeot magyarországi márkaigazgatója. 

Előző

UNICEF a gyerekekért...

Következő

Mini karácsony nagy ajándékokkal...

Kövess minket!