2020. Július 05. | Emese, Sarolta
Előző

Egy csepp világnap és diabétesz séta...

Következő

5 tipp a kullancsok ellen...

Szezonzárás

Szinte most kezdődött el, ezért is nehéz elhinni, hogy lassan véget ér a nyár. Élvezzük ki az utolsó forró napokat! Ebben segít a Scitec is, hiszen újra megrendezi a Summer Gym hétvégét, melynek helyszíne a fehér homokos siófoki Plázs, ahol a sport szerelmesei már számtalanszor bizonyíthatták rátermettségüket és erejüket. A program változatos: szabadtéri edzőterem, protein bár és számtalan, az egészséges életmóddal, sporttal kapcsolatos esemény várja az érdeklődőket.


A nyár utolsó Scitec Summer Gym rendezvényén találkozhatunk a testépítés legjobbjaival, valamint fitneszbajnokokkal és olimpikonokkal, akikkel akár egy közös edzésre is beállhatunk, emellett rengeteg vetélkedő és sportverseny is vár értékes Scitec Nutrition nyereményekért.

 

A hardcore Mens Mentis gépeken saját testsúlyunkkal kell maximális ismétlést elvégezni. Szintén jó kihívás a vízibicikli verseny, ahol most a Scitec Team tagok mellett olimpikonokkal is lehet együtt tekerni, természetesen nyereményekért!

Utánajártunk:

A vetélkedőkre előzetes regisztráció a racz.emilia@scitecnutrition.com-on. A rendezvény ingyenes, strandbelépővel látogatható minden program!

 

Helyszín és időpont: Siófok, Plázs, 2018. augusztus 18.

Előző

Egy csepp világnap és diabétesz séta...

Következő

5 tipp a kullancsok ellen...

Kövess minket!