2018. Május 21. | Konstantin
Előző

Az én világom...

Következő

"Giuseppe Jennifer Lopez"...

Stílus és divat

Gyakran lapozgatjuk a divatmagazinokat, áhítattal csodáljuk a legújabb trendeket. Szinte mindannyian szeretnénk divatosan öltözködni, azonban gyakran érezhetjük úgy, hogy ennek gátat szab a pénztárcánk. Nem kell így lenni! Kiegészíthetjük ruhatárunkat megfizethető, minőségi és sikkes darabokkal, csak tudatosan kell vásárolni. Nézzük meg, pontosan hogyan! Bárki lehet divatos és stílusos, ha körültekintően, következetesen vásárol. Egészítsük ki ruhatárunkat alapdarabokkal, és néhány mai, trendi darabbal, kiegészítőkkel!

 

Lépésről lépésre a sikkes gardróbhoz

A legfontosabb, hogy ismerjük meg ruhatárunk és szánjunk időt a tökélesítésre. Hosszú folyamat, de megéri!

 

– Mielőtt belekezdenénk gardróbunk átalakításába, tanulmányozzuk a nemzetközi divatot az újságokban, az interneten. Figyeljük meg, hogy melyik az a stílus, amely a legközelebb áll hozzánk. Képzeljük bele magunkat az egyes ruhadarabokba.

 

– Válasszunk egyszerű és letisztult, időtálló darabokat, melyek könnyen kombinálhatók a már meglévő ruháikkal. Egy-egy új szerzemény képes feldobni a teljes ruhatárat.

 

–  Divat ide vagy oda, ügyeljünk arra, hogy olyan ruhadarabokat válasszunk, amelyek tükrözik személyiségünket.

 

– Nem kell méregdrága ruhákban tündökölni, de mindenképp ügyeljünk arra, hogy jó minőségű termékeket vásároljunk. Manapság már itthon sem lehetetlen beszerezni a nagyobb márkák termékeit kedvező áron (például a biatorbágyi Premier Outletben).

 

–  A kevesebb néha több! Egy egyszerű farmer-póló kombináció is épp olyan jól nézhet ki, mint egy felkapott „csilivili” ruhadarab.

 

– A divat nem minden! Ne feledkezzünk meg arról, hogy minden esetben a testalkatunknak megfelelően válasszunk, s a méretünknek megfelelő darabokat. Mert hát, hiába vagyunk divatosak, ha nem passzol a méret. 

 

– Bár a divat fontos, ne feledkezzünk meg arról, hogy stílusosak maradjunk. Míg utóbbi egyfajta önkifejezés – valaki vele születik, egyesek időközben alakítják ki –, addig a ruhatrendek folyamatosan változnak. Fontos az önazonosság, hogy az, amit a külvilágnak mutatunk magunkról, ne csak egy álarc legyen. Ne másoknak, mindig önmagunknak feleljünk meg. 

Előző

Az én világom...

Következő

"Giuseppe Jennifer Lopez"...

Kövess minket!