2018. Május 22. | Júlia, Rita
Előző

"Giuseppe Jennifer Lopez"...

Következő

Julia Roberts és a harisnyák...

Cserkuthy Hanna a British Vogue-ban

Cserkuthy Hanna a Whispering Wind divatmárka megálmodója felkérést kapott a divatbibliának számító külföldi divatlaptól, hogy szerepeljen a karácsonyi számuk, feltörekvő tervezőkkel foglalkozó kampányában.

 

Egy divattervező számára ez óriási elismerés és hatalmas lehetőség. A 25 éves fiatal divattervező ennek a megjelenésnek köszönhetően kilépett nemzetközi divatvilágba és hatalmas léptekkel halad a világhírnév felé.

 

Hanna, a márka alapítója és testvére, Cserkuthy András a brand menedzsere rengeteg időt és energiát fordítottak az online megjelenésre. Így történhetett, hogy a brit Vogue szerkesztői Hanna fantasztikus ruháiba botlottak az Instagram-falukon keresztül. Innen már csak egy lépés volt a felkérés, hogy Hanna a lap karácsonyi kampánysorozatának egyik fiatal tervezőjeként jelenhessen meg.

 

Az álomszerű, a nemzetközi hírnév küszöbén álló állapothoz meglehetősen kanyargós út vezetett. Hanna az ész érvek és tanácsok ellenére az ELTE germanisztika szakát hagyta ott, hogy megvalósítsa álmait és divattervező legyen. A Forrai Magániskola divat- és stílustervező szakán tanult, amely idő alatt sok helyen megfordult, de különösen büszke a Daalarnánál töltött négy hónapra.

 

A divattervező másfél éve alapított márkájának fő profilja az elegáns utcai, illetve az egyedi, aprólékosan kidolgozott alkalmi ruhák. Ruháihoz imádja felhasználni a könnyű tüllöket, selymeket, a lágy bőrt és az egyedi csipkéket.

 

„Számomra fontos, hogy olyan ruhákat alkossak, amiben egy nő igazán nőnek érezheti magát, de emellett kényelmes és sokoldalúan használható. Amelyben magabiztos lehet, elegáns és egy pillanatig sem feszeng benne.” – nyilatkozta Hanna kollekciójáról.

 

Hanna ruhája a Vogue december 5-én megjelent számában, a Designer Profil kampányban látható.

 

Előző

"Giuseppe Jennifer Lopez"...

Következő

Julia Roberts és a harisnyák...

Kövess minket!