2019. Április 19. | Emma
Előző

Linda Ronstadt...

Következő

Zűrös Banda...

Kylie Christmas

Kylie Minoque a novemberi megjelenést egy lemezbemutató koncerttel ünnepli majd december 11-én a londoni Royal Albert Hallban, ahol életében először ad önálló show-t.

A Kylie Christmas producere a pophercegnő régi bajtársa, a zenei rendező Steve Anderson volt, kivéve a White December és a Cried Out Christmas című dalokat, amiket Matt Prime vett kezelésbe, illetve az Everyday's Like Christmas is a Stargate-től származik. A 13 track között találunk duetteket, klasszikus dalok feldolgozásait, és vadonatúj szerzeményeket is. Így például Kylie testvére, Dannii is feltűnik a 100 Degrees című ünnepi diszkó (!) számban, mely a hat új nótából 2 másikkal együtt (Oh Santa és Cried Out Christmas) kizárólag a deluxe formátumra kerül rá.

Az ízig-vérig ünnepi hangulatot a dalok stílusától függetlenül hozza a lemez, melyet egy DVD is kiegészít, amin a rajongók beleshetnek a kulisszák mögé, ahogy Kylie a stúdióban rögzíti az új anyagot. Az énekesnő így nyilatkozott a Royal Albert Hall-béli koncertjéről: „ott fellépni számomra egy valóra vált álom lesz. Alig várom a december 11-ét, hogy mindenkivel osztozhassak az örömben és az ünnepi hangulatban azon az estén.”

 

Előző

Linda Ronstadt...

Következő

Zűrös Banda...

Kövess minket!