2018. Május 21. | Konstantin
Előző

Marozsán Erika: Nem dobban a szív...

Következő

Train – a girl a bottle a boat...

Itt a Muna debütáló lemeze!

Muna

A Los Angeles-i Muna soraiban három ifjú hölgyet találunk, akik érzelmes, a gitárok mellett elektronikus ütemekkel felruházott szerzeményeiket leginkább a dreampop/ambient kategóriába sorolják, amihez egy kevés melankólia is társul - nem véletlenül nevezik a saját műfajukat dark girl popnak.

 

Az „About U” az első albumuk, amelyen 12 szerzemény található, és amely éppen ma jelenik meg. Persze a lányok azért nem csak szomorkodnak, a szintén ma debütált friss klipjük, az „I Know a Place” például egy kimondottan tempós, táncolható szerzemény. A lemezen helyt kaptak a korábban már kihozott dalaik, így például a legnépszerűbb szerzeményük, a „Winterbreak”, amelyhez Tiesto is készített egy remixet, vagy az a ’Loudspeaker” nóta, amely már 10 millió közeli streamnél jár a Spotify oldalán.

 

A Muna, vagyis Katie Gavin énekes/producer, Naomi McPherson gitáros/billentyűs/vokálos és Josette Maskin gitáros/vokálos, fellépett már Jimmy Fallon televíziós showműsorában is, ahol a „Loudspeaker” című dalukat adták elő, február 1-től pedig észak-amerikai turnéval népszerűsítik a korongot. 

 

Előző

Marozsán Erika: Nem dobban a szív...

Következő

Train – a girl a bottle a boat...

Kövess minket!