2019. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

Camila Cabello bemutatkozó albuma...

Következő

Újra Justin Timberlake...

French Fontana

Jelentőségteljes üzenettel vágott bele 2018-ba French Montana. Egyszer már táncra perdítette és elgondolkodtatta a világot a Swae Lee-vel közös Unforgettable c. slágerével és a Project Unforgettable kezdeményezéssel.

 

Most hasonlóan egzotikus helyszínen vállalkozik ugyanerre. Januárban megérkezett Famous című dalához készült videóklipje. A szerzemény a marokkói gyökerekkel rendelkező, amerikai hop-hop művész második, nyáron megjelent Jungle Rules c. albumának legutóbbi single-je, a hozzá készült kisfilmet a rapper szülőföldjén, Marokkóban forgatták. Származásának fűszere áthatja az egész Jungle Rules album zeneiségét és a Famous-ben teljesedik ki igazán.

 

A képsorokat Director X és maga French Montana készítette és rendezte: általuk felfedezhetjük az ország szépségeit, és kóstolót kapunk kultúrájának motívumaiból, miközben a sztár körbekalauzol minket az inspiráló tájakon, és még nagymamája sírját is megmutatja. Az enyhén észak-afrikai csengésű ütemek és a rendíthetetlenül ismétlődő "I'll always love you” sor tökéletes aláfestőzene French szülőföldjének panorámájához. A rapper 13 éves volt, amikor elhagyták az országot és New Yorkba költöztek. Montana 2012-ben tért vissza először, és elmondása szerint mindig egészen hihetetlen érzés számára a hazatérés, és az, ha megoszthatja zenéjét az ottaniakkal.

 

A videó French Montana filantróp törekvéseit is gyarapítja. A forgatás alatt politikusokkal és főméltóságokkal tárgyalt annak reményében, hogy további humanitárius változtatásokat hajtsanak végre az országban, így segítve az ott lakók életét. Jelenleg is szorgalmasan dolgozik azon szociális kezdeményezés megvalósításán, ami - közelmúltbeli ugandai sikeréhez hasonlóan - javítana a marokkói körülményeken.

 

Korábban a Projekt Unforgettable keretében egyesítette erőit Sean ”Diddy” Combs-szal és az etiópiai származású, kanadai énekessel, The Weeknddel: French több, mint 500 000 dollárral támogatta az Ugandában található, budondói Suubi Egészségügyi Központot, amely 300 000-nél is több rászoruló ellátásáról gondoskodik.

 

 

Előző

Camila Cabello bemutatkozó albuma...

Következő

Újra Justin Timberlake...

Kövess minket!