2020. Augusztus 08. | László
Előző

New Level Empire x Majka: Újra úton...

Következő

Újraértelmezett népzene...

Follow The Flow: Tavasz

Az együttes Tavasz című száma az új kezdetekről szól, és kellő energiát és motivációt ad a hamarosan újrainduló mindennapokhoz


„A dal alapja még január elején született, amikor a Börzsönyben túráztam. Séltáltam az alvó erdőben, amikor a lábnyomok és a fák lassan, halkan elkezdték elmesélni a történetüket, én pedig csak figyeltem és egyre tisztábban hallottam a fülemben egy dallamot. Pár hónappal később egy új helyzetbe csöppentünk, amely mindannyiunkat isnpirált a szöveg írásában.” - mondta Szakács Gergő.

„Úgy éreztük, hogy a dal „Minden rendben lesz, ha együtt leszünk” üzenete most különösen aktuális, és többeknek nyújthat támaszt. Szeretnénk, ha a dal reményt tudna adni a hallgatóknak - nem csak most, hanem a jövőben bármikor" - tette hozzá BLR.

„Egy olyan számot akartunk kiadni, ami átlendít a nehézségeken, a szeretteinktől való távolléten, a magányon, a bezártságon, a bizonytalanságon. A dal végére visszatér a boldogság, a szabadság és a régi élet, és ezt kívánjuk mi is mindannyian.” - foglalta össze Fura Csé.

A tavaszköszöntő dalhoz egy látványos animációs videó készült, Emil Goodman rendezésében. A videóban debütál Lara, BLR kutyája, aki rendkívüli színészi tehetségéről biztosította a rendezőt és az együttest is.


Előző

New Level Empire x Majka: Újra úton...

Következő

Újraértelmezett népzene...

Kövess minket!