2019. Április 19. | Emma
Előző

Christina Aguilera:"Lotus"...

Következő

Jimi Hendrix: People, Hell & Angels...

AC/DC: Live At River Plate

A "Live At River Plate" című albumot megelőzően 20 éve jelent meg élő felvétele a bandának. Az „AC/DC Live At River Plate” anyagát Buenos Airesben rögzítették 2009 decemberében közel 200 ezer rajongó jelenlétében (3 telt házas estén át), amikor az AC/DC 13 év kihagyás után visszatért Argentína színpadára. Az „AC/DC Live At River Plate” azt a legendás erőt, izgalmat és energiát örökíti meg, amiről az AC/DC élő koncertjei annyira híresek. Ez a tökéletes élő felvétel bemutatja a kiemelkedő sikerű Black Ice World Tour (ahol összesen 5 millió rajongó előtt léptek fel 28 ország 108 városában) legjobb koncertjeinek egyikét.

Az „AC/DC Live At River Plate” 19 dala átível az AC/DC teljes repertoárján a régi klasszikus daloktól a legújabb sikerekig: „”Back In Black”, „Thunderstruck”, „You Shook Me All Night Long” vagy épp a „Rock N Roll Train”. A kiadvány megvásárolható egy különleges, 3 vörös bakelitből álló csomagban csakúgy, mint 2 CD-t tartalmazó standard változatban, mely többféle borítóval és egy különleges 24 oldalas booklettel kapható. A 2011-ben megjelent „Live At River Plate” DVD megmutatta, mennyire izgatottan várták a rajongók az AC/DC Argentínába érkezését, és dokumentálta meghatározó színpadi produkciójuk felépítését.

A DVD 17 országban debütált a listák #1 pozíciójában - köztük Magyarországon is, ahol 10 héten át vezette a Mahasz DVD listáját aranylemez minősítést is elérve -, és megerősítette azt a tényt, hogy a rajongóknak sosem elég az AC/DC-ből. A „Thunderstruck” és a „Shoot To Thrill” „Live At River Plate”-klipje összesen 14 és 22 millió megtekintést ért el YouTube-on. Napjainkig az AC/DC klipjeit több mint 72 milliószor nézték meg online, ami átlagosan heti 600 ezer megtekintést jelent.
SonyMusic

Előző

Christina Aguilera:"Lotus"...

Következő

Jimi Hendrix: People, Hell & Angels...

Kövess minket!