2018. December 12. | Gabriella
Előző

Boldog Új Évet!...

Következő

Pörgős duett...

We Will Rock You

Végre Budapesten a Queen világhírű musicalje, a We Will Rock You, amelyet a musicaltörténelem legnagyobb sikerei között tartanak számon.

 

Tizenhét ország és 16 millió néző után végre Budapesten a Queen világhírű musicalje, a We Will Rock You, amelyet a musicaltörténelem legnagyobb sikerei között tartanak számon. A darab - a világon elsőként - új rendezésben és koreográfiával, egyedülálló látványvilággal, magyar nyelven látható. A Simon Edit által alapított PS produkció nagyszabású előadásában 24 Queen világsláger hallható.  

 

Az előadásban olyan jól ismert Queen klasszikusok hangzanak el, mint a Radio Ga Ga, a Somebody to Love, a Bohemian Rhapsody, az Under Pressure, a Who Wants to Live Forever, a We are the Champion és a musical címadó dala, a We Will Rock You.

 

A történet a távoli jövőben, a 24. század elején, az iPlanet nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy látszólag boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer generált-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják.

 

Ez egy agymosott világ. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és az igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni. Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt...

 

Szereposztás:

Főbb szerepekben: Sári Éva, Egyházi Géza, Scheich Dávid, Török Anna, Veres Mónika Nika, Balogh Anna, Szemenyei János, Stéphanie Schlesser, rendező: Cornielius Baltus, díszlet-és jelmez: Kentaur, koreográfia, Túri Lajos Péter

 

Helyszín és időpont: BOK Csarnok, premier : 2017.november 24., november 25., 26., 2018.január 4., 5., 6.

 

 

 

Előző

Boldog Új Évet!...

Következő

Pörgős duett...

Kövess minket!