2018. December 12. | Gabriella

Király Viktor nagykoncert

Az elmúlt időszakban több tévéműsorban is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére.

 

A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén, többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. A jóképű és nem kevésbé tehetséges énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása  utánozhatatlan. A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye.

 

Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről. „Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre. Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal” – fogalmazott az előadó.

 

Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség  is megismerheti.

 

Helyszín és időpont: MOM Sport Rendezvényközpont, 2017. december 22.

Kövess minket!