2019. Március 20. | Klaudia,
Előző

Szent Efrém Férfikar...

Következő

Szívig hatoló dalok...

Király Viktor 50 árnyalata

Király Viktor

Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szinfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park többezres fiatal közönsége előtt.

 

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok. 

 

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…

Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott - neve most még titok -, aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe, és akivel már most is közös dalaikon dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Helyszín és időpont: Erkel Színház, 2019. január 10.

 

 
Előző

Szent Efrém Férfikar...

Következő

Szívig hatoló dalok...

Kövess minket!