2019. Január 22. | Vince, Artúr
Előző

Táncháztalálkozó 2018...

Következő

Gilbert Varga debütáló koncertje...

Kings on Ice

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Lássuk a jeges csodát!

Egyedülálló zenés - jeges - varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik a magyar közönség elé.

 

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont. 

 

Evgeni Plushenko, a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki  címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

 

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével (- 1699 -) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

 

A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

Megszólalnak a  klasszikusok, mint a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton  szerezte.

 

Helyszín és időpont: Papp László Budapest Sportaréna, 2018. április 29. 

 

Előző

Táncháztalálkozó 2018...

Következő

Gilbert Varga debütáló koncertje...

Kövess minket!