2019. Március 20. | Klaudia,
Előző

Kasimir és Karoline...

Következő

Diótörő és Egérkirály...

Holy Chants Tour 2018

Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a karácsonyra! Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori, hagyományos, modern dalok fúziójával!

 

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik és december 13-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus Gregorian stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

 

 A koncert estéjét meglepetések és a karácsony szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

 A szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás.

 

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató Gregorian kórushangzással elegyítik.

A társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, telt házas turnékkal és kb. 2 milliós lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik. 

 

Helyszín és időpont: MoM Sport, 2018. december 13. 20 óra

 

Előző

Kasimir és Karoline...

Következő

Diótörő és Egérkirály...

Kövess minket!