2019. Február 19. | Zsuzsanna

Art of magic

Illúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, - Fehér Dániel - Mr White, Prof. A. Briquet - bűvész, Németh Gábor - illúzió, Gyertyán Balázs - bűvész,  innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni.

 

A művészek álltak már  a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal.

 

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve.

 

A produkciót a One Nation Entertainment hozta létre a Siófoki Szabadtéri Színpad megrendelésére, hamar összeállt ez az egyedülálló formáció, négy fiatal tehetséges előadó, négy különleges karakter. Már ekkor látszott ez egy fantasztikus előadás lesz. A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A színpadképettáncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.    

 

Lépjenek be a bűvészet birodalmába, hogy Önöket is megigézzék a varázslat művészei! 

Helyszín és időpont: RAM Colosseum, 2018. január 27.

Kövess minket!