2019. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

Folk delicatess...

Következő

Budapesti premier...

A buli folytatódik!

A magyar rajongok örömére  új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kiváló a szuperhangulat teremtésben, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadok egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

 

A Posztmodern stílusával, különleges életérzést és remek hangulat biztosít azok számára, akik világszerte várjak, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat,koncerteket, videókat. (Melyeket a nappalijában készít… minden héten egy újvideót).

 

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a MileyCyrus által énekelt WeCan’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta) több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

 

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét. Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak.

 

Helyszín és időpont: Papp László Budapest Sportaréna, 2018. május 17. este 8 óra

Előző

Folk delicatess...

Következő

Budapesti premier...

Kövess minket!