2017. December 15. | Valér
Előző

Vikidál - Zeffer - Mobilmánia...

Következő

Adventi koncert...

Edvin Marton – Ave Maria - Symphonic Live

Edvin Marton
A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet  Edvin  Marton epikus  világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható.

 

A hegedűművész sajátos  és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szerelem és a virtuozitás földjén, ahol csokorba terem a szeretet. A produkció célja közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi  érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

 

A showban érezhető a művész belső világa, érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, melynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkiben megmozgatja a művész által ábrázolt világot és merőleges a hallgatóság lelkére. A szerelem,  a drámai virtuozitás és a lírai dallamok ötvözik  a produkciót.

 

A  klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Johannes Brahms, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Wolfgang Amadeus  Mozartot és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit  is élvezhetjük. A két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű  hegedűn játszik majd.

 

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló  élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedű játék művészetét, szeretném átadni adni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet.

 

NÉVJEGY

Edvin Marton, a magyar származású világhírű, zseniális hegedűművész  sorra  varázsolja el a világ különböző tájain élő rajongóit.  Európában, Ázsiában, Amerikában ismert és elismert, teltházas koncertjei nagy hatással vannak a publikumra. Egyedi, elbűvölő, dinamikus előadásmódjával átjárást  biztosít a klasszikus és a rock zene birodalmába. Koncertjeire stílusos  hangzásvilág, különleges zenei atmoszféra  és minőségi színpadi jelenlét  jellemző.Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában.

A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.   Az amerikai televíziós Emmy-díj „a legjobb eredeti kompoziciónak” (ABC Television Network) járó díj birtokosa.

 

Helyszín és időpont: Budapest Kongresszusi Központ, 20  17. december 23.

Előző

Vikidál - Zeffer - Mobilmánia...

Következő

Adventi koncert...

Kövess minket!