2017. December 18. | Auguszta

100 szóban a Város

Szilágyi Csenge

Műfajában több történetből összeálló páros stand-up a fővárosról szól, amelyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek és megtalálhatják velük a kapcsolódási pontjaikat.


Az est középpontjában a városi élet áll. Minden, ami Budapest múltja, jelene, hétköznapjai, éjjele, nappala, fiatalsága, öregsége és százféle közege. A városban élő, legkülönfélébb emberek szólalnak meg az előadókon keresztül. Mindennapi történeteik között van olyan, amit már mi is átéltünk és van olyan is, amiről el sem tudtuk képzelni, hogy létezik.

 

A száz szóban megírt történetekből összeálló előadást a már ismert Száz Szóban Budapest projekt ihlette, amelynek eredeti előadói ragadják most kézen a kíváncsi nézőket és vezetik el őket a város sosem látott szegleteibe. Az érzelmekben gazdag, rendkívül humoros és érzékletes előadásban mindkét művész egyaránt énekel is a próza mellett. Azt mondják, van Budapesten az az életérzés, amit jobb megénekelni, mert kevesek hozzá a szavak. Ezt az életérzést pedig biztosan hosszú időre magával viszi a hallgatóság, és mosolyogva látják majd visszaköszönni őket a mindennapjaikban.

 

Előadók: Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge, dramaturg: Fekete Ádám, h, Kazi Róang és fénytechnika: Kazi Roland 

 

Helyszín és időpont: Mozsár Műhely 2017. április 20., május 5., 19.

Kövess minket!