2017. December 16. | Etelka, Aletta
Előző

Desierto - Az ördög országútja...

Következő

Menedék...

Halálos iramban 8

Dominic Toretto (Vin Diesel) és családja úgy tűnik nem tud szabadulni a múlttól. A fiúk és lányok újabb akciókba keverednek, hogy ez alkalommal is végig akciózzák az egész világot. A borsot viszont ez alkalommal nem csak Deckard Shaw (Jason Statham) töri az orruk alá, hanem egy új gonoszra is számíthatunk.


Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...


A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

Már most bejelentették, hogy a stáb még egy trilógiára való részt szeretne, így 2019-ben és 2021-ben is számíthatunk folytatásra.

 

Bemutató: 2017. április 13., r.: F.Gary Gray, sz.: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Scott Eastwood, Lucas Black, Helen Mirren, Vin Diesel, Jordana Brewster, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kristofer Hivju, Tyrese Gibson, Theresa Cook – UIP-Duna Film

Korhatár: (16)

Előző

Desierto - Az ördög országútja...

Következő

Menedék...

Kövess minket!