2018. Október 16. | Gál
Előző

Lucinda Gray: Az aranykalitka...

Következő

McCluskey: Tolakodó érzelmek...

Vereb „Rocky” Adrienn: Szuperélelmiszerek konyhaközelben

„Jómagam egy betegség kapcsán jutottam el a szuperélelmiszerek „világába”, s szeretném megosztani a nagyközönséggel mindazt, amit ebben a világban megismertem, megtanultam és már évek óta eredményesen alkalmazok. Ez nem egy úgynevezett gyógyító könyv, ami csodaszerek listáját tartalmazza, csupán egy olyan élelmiszer-csoport bemutatására vállalkoztam, amely révén egy kicsit egészségesebben, tudatosabban étkezhetünk – kemény lemondások nélkül.

 

A receptek sok olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek Magyarországon is könnyen és egyszerűen elérhetők, nem drágák, ám mégis szuperélelmiszerek, s kitűnő fogások hozzávalói lehetnek – ezzel cáfolva is azt a közkeletű tévhitet, hogy kizárólag drága és speciális alapanyagok a szuperélelmiszerek.

 

Remélem, ez a könyv segít abban, hogy minél többeknek átadhassam a főzés örömét, az egészséges életmód előnyeit, valamint, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak.”

 

Vereb „Rocky” Adrienn az első magyar szerző, aki arra vállalkozott, hogy bemutatja a szuperélelmiszereket, illetve felhasználási módjukat. A Szuperélelmiszerek konyhaközelben című könyv úttörő a hazai könyvpiacon és hiánypótló a gasztronómia iránt érdeklődők számára.


A könyvben lévő illusztrálós fotókat Pintér Árpád gasztrofotós készítette.

 

NÉVJEGY

Vereb „Rocky” Adrienn backstage koordinatorként dolgozik, ő gondoskodik arról, hogy a világsztárok magyarországi fellépéseikor minden a lehető legsimábban menjen, és a zenészek a legkomfortosabban érezzék magukat. Hozzá futnak be tehát az extrém kérések is, de ha kell, ő tolmácsol vagy kíséri a művészeket. Mondhatjuk tehát, hogy napi munkája során rengeteg csodálatos élmény éri, amiket hálával és lelkesedéssel fogad, miközben sokszor éjjel nappal megfeszített erővel dolgozik. Emellett pénzügyi vezetője annak a cégnek, melyet férjével és testvérével közösen visznek. A vállalkozás hegesztőgépeket és csővezetékek építéséhez kapcsolódó termékeket értékesít. Adrienn-nek mindeközben szenvedélyévé vált a főzés, és egy egészségügyi probléma miatt kutatni kezdte a szuperélelmiszerek jótékony hatását. Ennek eredményeképpen született meg a Szuperélelmiszerek konyhaközelben című könyve.

Előző

Lucinda Gray: Az aranykalitka...

Következő

McCluskey: Tolakodó érzelmek...

Kövess minket!