2019. Január 22. | Vince, Artúr
Előző

Tiszta és zöld...

Következő

Kepes Ágnes: Sün Peti újabb kalandjai...

Toman Szabina: Egészségesen, Tománosan

A könyv hathatós segítség mindazoknak, akik szívesen újítanának, vagy az ideális testsúlyukat szeretnék megőrizni egy életen át, sanyargatás nélkül, egészséges és ízletes étrenddel. Mindenkinek meg kell találnia azt a módszert, amelyet be tud illeszteni az életvitelébe. Miért ne próbálni ki ön is? Egy kis változtatással, fokozatos áttéréssel megtanulhatjuk, hogy lesz bűnmentesen élvezetes a töltött káposzta vagy a hortobágyi húsos palacsinta, túrótorta és a csokoládébrownie.

 

A könyv írójának neve a divatszakmában igazán jól csengett, hiszen 15 évig modellként rótta a kifutókat Amerikától Japánig. A nádszálvékony modell kislánya születésekor 30 kilót felszedett, ekkor kezdett foglalkozni a fogyókúrás módszerekkel. Annyira beleásta magát a témába, hogy hamarosan megalkotta a Tomán Diettet, amelynek lényege, hogy nem sanyargatással, hanem ésszerű és egészséges táplálkozással engedjük el a felesleges kilókat. Az általa összeállított fehérje diéta alapján működő „fogyókúra” oly sikeres, hogy az elmúlt három év alatt közel ötezren fogytak le.

 

A most megjelent könyvével azoknak szeretne segíteni, akik ragaszkodnak a jó ízekhez, nem szeretnék sanyargatni magukat, mégis fogyni kívánnak. A receptek összeállításában Kocsis Bálint mesterszakács, séf, a gasztronómia nagykövete és Bencze Mária, a Toman Diet dietetikus szakembere voltak segítségére.

 

Előző

Tiszta és zöld...

Következő

Kepes Ágnes: Sün Peti újabb kalandjai...

Kövess minket!