2018. Július 23. | Lenke
Előző

Két éves a BOOKR Kids...

Következő

Lucinda Gray: Az aranykalitka...

Mesék húsvétra

Néhány könyv, amely bizonyára elnyeri a kicsik tetszését:           

Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők 4-7 éveseknek

Ez a kötet 4-7 éveseknek készült, telis tele húsvéti fejtörőkkel, labirintusokkal, színezőkkel, vidám feladatokkal. Vihetik az óvodába vagy az iskola napközijébe, hogy gyorsabban teljen az idő. Csinálhatják egyedül vagy akár közösen a legjobb barátokkal. Utazás közben, vagy várakozáskor is hasznos lehet. ha náluk van.
Forgassátok szeretettel!

 

Bíró Szabolcs - Korsós Szabina: Játékos fejtörők sárkányfival és barátaival

Amikor megírtam Sárkányfi első kalandját – A sárkány, aki nem akart aludni című mesekönyvet –, reméltem, hogy a sokszögletű kerek erdő lakói elnyerik az olvasók rokonszenvét, és még számos további kalandban vehetnek részt együtt. Ebből a foglalkoztatóból most a kicsik kicsit jobban megismerhetitek Sárkányfi családját és legközelebbi ismerőseit. Kuruttyot, a békát, Fincit, a mezei egeret, Ursusz, az örvös medvét, Aszklépioszt, az erdei siklót és Strixet, a bölcs öreg szakállas baglyot. Keressék meg a helyes ösvényt, fedezzék fel a képeken látható különbségeket, kössék össze a számokat, rajzoljatok, színezzetek, és Sárkányfi pompás varázslatos világa ezer színben elevenedik meg előttük! Jó szórakozást kívánok nektek a sokszögletű kerekerdőben!” 
- Bíró Szabolcs

 

Bori húsvéti foglalkoztatója - Barátnőm, Bori

A Barátnőm, Bori foglalkoztatófüzet-sorozat ezen kiadványa a húsvéti készülődéshez kínál kreatív kézműves ötleteket az óvodás és kisiskolás korú gyerekeknek. A gyerekek kedvükre színezhetnek, készíthetnek kedves tárgyakat, és ötleteket kapnak ahhoz, hogyan dekorálják saját alkotásaikkal a lakást és a húsvéti asztalt.

 

Előző

Két éves a BOOKR Kids...

Következő

Lucinda Gray: Az aranykalitka...

Kövess minket!