2017. December 18. | Auguszta
Előző

Joyce Maynard: Függőség...

Következő

Steven Pressfield: Az afgán hadjárat...

Golenya Ágnes Éva: Álmaim valósága

Mindig izgatott érdeklődéssel várom Golenya Ágnes új könyvét. Nem volt ez másként most sem, amikor megkaptam a meghívót legújabb könyvének bemutatójára. Sajnos a rendezvényre nem tudtam elmenni, azonban amikor kezembe vettem a könyvet le nem tudtam tenni, amíg az utolsó oldal utolsó betűjéig el nem értem. Ezúttal az írónő szavaival ajánlom figyelmükbe ezt a remekül megírt, olvasmányos, Ágnes izgalmas életútjának egy részét bemutató kötetet.

 

„Egy valóságos álom... ilyen felhanggal számolt be 2007-es perui történetemről a média néhány évvel ezelőtt. Pedig a teljes valóságot sosem osztottam meg senkivel a családomon és néhány barátomon kívül mostanáig. Amit a nyilvánosság eddig tudhatott, és amit meseszerűnek találtak sokan, hogy 2007-ben kiutaztam egy szál magamban Peruba, ahol egy hétre rá egy rejtélyes földalatti mesterséges barlangba kerültem.

 

Pont olyanba, mint a híres ecuadori Tayos-barlang, amit első regényemben még hihetetlenként említek. Ott változott meg az életem. Miért? Nos, nem mindennapi, amik velem Peruban történtek. Sok élményemet, rettegésemet és szó szerinti csodákat egyaránt, még évekig nem tudtam feldolgozni. De most eljutottam egy pontra, ahol már nem kerülhettem meg, hogy világos válaszokat ne kapjak égető kérdéseimre: miért történt velem mindez? Mi a valóságos feladatom ezen a Földön? És egyáltalán ki vagyok én valójában?”

 

Előző

Joyce Maynard: Függőség...

Következő

Steven Pressfield: Az afgán hadjárat...

Kövess minket!