2017. December 13. | Luca, Otília
Előző

Vereb „Rocky” Adrienn: Szuperélelmi...

Következő

Bernáth József: Legyél te is a konyh...

Carla Galli: Újratervezés

„Boldogságunk és egészségünk nem csupán velünk született ajándék, meg kell küzdeni érte nap mint nap. A dolgok nem az égi és földi titkok tudásán múlnak, hanem azon, hogyan látsz rá a működésre. Meg kell értened, hogy mi irányít, mi mozgat téged, mit irányítasz és mit mozgatsz.” Carla Galli

 

Carla Galli közel három évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött, számos sikerkönyv szerzőjeként, mély elhivatottsággal és őszinte elszántsággal áll az emberek személyes fejlődésének szolgálatában. Elismert, egyedi módszereivel, valamint a gyakorlatias, azonnal hasznosítható tudást nyújtó képzésein mindenkit felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami az iskolai tananyagból kimaradt. Olyan életvezetési ismereteket nyújt, amelyekkel könnyűszerrel megoldhatók a párkapcsolat, az önismeret, a konfliktus és a stressz kapcsán kialakult problémák, nehézségek. Legújabb könyve saját tapasztalatai alapján íródott, mindenki számára érthető alaptételekkel, megoldásokkal.

 

NÉVJEGY

Carla Galli író, motivációs előadó, sikeres üzleti coach, szervezetfejlesztő, személyiségfejlesztő tréner. Kijevben született, és az ottani kínai iskolában érettségizett. 1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán. A tudásbázisra épített, nagyszabású életútja során elősegítette a természetgyógyászat magyarországi elterjedését és olyan módszerek hazai bevezetését, mint az NLP- Coaching.

 

Több könyv, meditációs CD és számos cikk, tanulmány írója. 2004-től sajátos család-és rendszerállítás módszereit sikeresen alkalmazza az életviteli és üzleti tanácsadás területén, megoldást nyújtva ezzel a kor adta problémákra, legyen szó csoportról, családról vagy egyénről. 2013-ban indította el a Carla Galli Master Coaching egyedi képzését.

 

Másik sikerprogramja a Master Code System, ennek keretein belül tartja a különböző képzéseit: Kreatív Tudat önismereti műhely, Life Coach és Családdinamika moderátor képzés. A 2015-ös esztendőben megalkotott, nemzetközi vonatkozásban is egyedülálló Junior Programja 25 éves gyakorlati tapasztalatra és nemzetközi alapokon nyugvó módszerekre épülve a gyermekeknek nyújt segítséget.

Előző

Vereb „Rocky” Adrienn: Szuperélelmi...

Következő

Bernáth József: Legyél te is a konyh...

Kövess minket!