2017. December 16. | Etelka, Aletta
Előző

Carla Galli: Újratervezés...

Következő

A mesélés öröméért...

Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere

Bernáth József séf a gyermekeknek készített kötetét követően újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készült, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat), és ezek alapján 3 izgalmas ételt. Az ételfotók mellett ebből a könyvből most sem hiányozhatnak majd a fázisfotók, hiszen József továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy olyan hasznos trükkökkel és fogásokkal ismertesse meg olvasóit, melyek segítségével egy hobbiszakács is készíthet és tálalhat olyan ételt otthon, mintha az egy étteremben készítették volna

 

Előző

Carla Galli: Újratervezés...

Következő

A mesélés öröméért...

Kövess minket!