2019. Március 24. | Gábor, Karina
Előző

Kisképző 240 - Múlt és jelen összek...

Következő

Bullás József - Időkerék...

Szebeni Műhely – Fotóművészeti Alkotótelep

A Szebeni András fotóművész által meghívott tizennégy fotográfus nem volt könnyű helyzetben, amikor a kijelölt feladat megvalósításának nekilátott, hiszen a hely szellemét kellett fotográfiai eszközeikkel átértelmezniük és megörökíteniük. A természeti környezet a többféle stílusban alkotó társaságtól nemcsak szellemi, de fizikai erőfeszítést is követelt, sok erdei kilométert megtettek, mire a kiállításon látható képek megszülettek.

 

A tárlat a gyors reagálású riporterek, a szemlélődő művészlelkek és a hosszabb projektekhez szokott fényképészek egyedi képeinek színes, gondolatokban gazdag összhangját nyújtja. A június 10-től csaknem két héten át tartó munka természetesen arra is kitűnő alkalom volt, hogy a fotográfusok szakmai vitákkal gyarapíthassák tudásukat, formálják művészi világukat.

 

A képek készítői valamennyien tapasztalt, elismert, a fotográfiát művészi szinten művelő szakemberek: Bácsi Róbert László, Bánkuti András, Benkő Sándor, Dobos Tamás, Fejér Gábor, Gaál Zoltán, Hajdú D.András, Kiss-Kuntler Árpád, Mandur László, Móricz-Sabján Simon, Németh György, Reviczky Zsolt, Szabó Bernadett, Szántó György.

 

Helyszín és időpont: Egerszalók, Saliris Hotel, megtekinthető: 2019. január 9-ig.

 

 

Előző

Kisképző 240 - Múlt és jelen összek...

Következő

Bullás József - Időkerék...

Kövess minket!