2019. Február 19. | Zsuzsanna
Előző

Metálnyuszi és vasököl...

Következő

Szűcs Péter fotó kiállítása...

Festmények papírra, vászonra és farostra

Három művész, három stílus, három életérzés, mégis vannak találkozási pontok: a kreativitás, a pillanat erejének adaptálása, az emberi lélek komplexitása egyaránt megtalálható mindhárom művész alkotásaiban.


Gyuricza Gergely (akril festmények vászonra és farostra) Kortárs, budapesti pop-art festő. Küldetésének tekinti, hogy kreatív és affektív jellegű műtárgyakat hozzon létre, és védje a pop art műfajt. Közelíteni kívánja a művészet-befogadó kapcsolatát, kiállítások és online kezdeményezések révén.

Kosaras Renáta
(akril festmények fára és vászonra) színes, impulzív, nyughatatlan. Kosaras Lehetetlenség nem észrevenni. Merész színeket fest, merész mozdulatokkal. Hol telített és sűrű, tele bujasággal, hol légiesen könnyed, mint egy lágy tavaszi fuvallat, hol vad és dühös, tele feszültséggel. A pillanat erejével fejti ki akaratát és irányítja a szemlélőt az érzelmei kifejezésére. Célja, hogy hatást gyakoroljon és provokáljon ki.


Pagels-Tóth Anna
(grafika papírra) számára sosem volt elég színes ceruza, amikor az óvodában rajzolni kezdett. Amit akkor még csak a színekkel tudott kifejezni, most már témájában is megvalósítja. Grafikáiban a gyermekkorban gyökeredző és még teljesebbé vált színvilágával és cizellált vonalvezetésével juttatja kifejezésre az emberi fantázia határtalanságát, az emberi lélek komplexitását. Valahányszor megállunk egy korábban már megszemlélt alkotása előtt, mindig felfedezhetünk valami újat benne.

 

Helyszín és időpont: Mom Sport&Art Galéria,  2018.február 16 – március 31.

 

Előző

Metálnyuszi és vasököl...

Következő

Szűcs Péter fotó kiállítása...

Kövess minket!