2019. Február 21. | Eleonóra
Előző

Prémium ingatlanok, prémium ügyfelekn...

Következő

Kutyamentes tűzijáték!...

Futás az egészségért

Sebestyén Peti

A 2017. szeptember10-én Budapesten megrendezésre kerülő WizzAir Félmaraton egyik fő támogatója a Kométa. A verseny kapcsán Bódi Krisztina marketing igazgatót kérdeztük a cég és a sport kapcsolódásáról.

 

„A Kométának, mint felelős élelmiszeripai gyártónak, nemcsak az íz a szenvedélye­­­­­­­, de a sport, a mozgás, az egészséges életmód népszerűsítése is. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a márka termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges és változatos étrendbe. A cég szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében. Tagja a TÉT platformnak is.

 

Büszkén veszünk részt a 2017. szeptember 10-én Budapesten megrendezésre kerülő félmaratonon. Számunkra ez nemcsak egy megjelenést jelent, hanem azt, hogy jó példával járjunk elől az indulóknak. A versenyben Kométa csapata is indul, így több száz Kométás futóval lehet majd találkozni. A csapathoz a kométásokon és kaposvári futókon kívül több neves személy, sportolók, színészek és énekesek is csatlakoztak és a felkészülési étrendjükbe be is építették termékeink széles skáláját. Ezzel is szeretnénk népszerűsíteni, hogy a jó táplálkozás és az egészséges életmód fontos számumra.

 

A jó táplálkozás közös felelősségünk. Ízekkel és felelősséggel egy új generációért, valamint, a Kométa mindennap sport szlogenek megvalósítása elsődleges és kiemelt célja a vállalatnak. A mozgás, a sportolás az egészséges életmód egyik alappillére, a jó táplálkozás pedig elengedhetetlen része. A Kométa az egészséges életmódot szeretné népszerűsíteni a családok körében, a jövő nemzedékéért.” - mondta Bódi Krisztina.”

 

A Kométa futó csapatát erősíti Dr. Tóth Frank, olimpikon, vízilabda edző, FINA Masters Világbajnok, Laky Zsuzsi, modell, Európa szépe, és férje Dietz Gusztáv, ketrecharcos világbajnok. A Városligetbe kilátogatók és a versenyen résztvevő futók a Kométa standján találkozhatnak még Sebestyén Peti motorversenyzővel, Kozma Orsi énekesnővel, Ripli Zsuzsanna színésznővel és Mujahid Zoltán énekessel, akik szintén futnak az egészséges életmód szellemében.  A sátorban Czigléczky Tibor chef pedig a márka termékeiből készített összeállításait.

 

 

Előző

Prémium ingatlanok, prémium ügyfelekn...

Következő

Kutyamentes tűzijáték!...

Kövess minket!