2017. December 18. | Auguszta
Előző

„Van művész vénád?”...

Következő

Kutya kánikulában...

Állati koncert egy állati jó helyen

A „LétVágy” című albumon szereplő 14 dal másfél év alatt készült el 13 előadó és 11 szerző közreműködésével. A Geszti Péter korábbi együtteseitől eltérő zenei világban minden dal egy-egy duett, de mindig más közreműködőkkel.

 

Tóth Gabi, Wolf Kati, Ambrus Rita, Gereben Zita, Széles Iza, Váczi Eszter, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő a dalokhoz nem csupán a hangjukat, a személyiségüket és a hangulatukat is adták. Így lett minden történet egy-egy külön világ, amiket mégis összekapcsol valami, illetve valaki: Geszti Péter, aki szerint a LétVágy azoknak szól, akik szeretik a RAPÜLŐKET, a JAZZ+AZT, mert az új dalok visszaidézik a korábbi hangulatokat, csak 2016-os köntösben.

 

„Egyszerre retro és egyszerre mai. Annyiban retro, mint amennyi évvel idősebb vagy, mint akkor voltál. És annyira mai, mint amennyire fiatalnak érzed magad. Én nem egykedvű vagyok, hanem sokkedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a dalokat, ez a Gesztiség 51 árnyalata.” – mondja Geszti Péter.

 

A LétVágy legközelebb egy igazán különleges helyszínen elevenedik meg: a 150 éves budapesti Állatkertben, ahol a csendnek is füle van és a sötétség is figyel.

 

Helyszín és időpont: Fővárosi Állat- és Növénykert, Főkapu tér, 2016. augusztus 17. 20:30

 

Előző

„Van művész vénád?”...

Következő

Kutya kánikulában...

Kövess minket!