2018. December 12. | Gabriella
Előző

Családbarát mosószer...

Következő

17. Ásványbörze és Geo Napok...

A verseny elkezdődik…

Miközben a Hollywood-i zeneszerző, James Newton Howard élete első koncert turnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt az Éhezők Viadalából: „A kiválasztott” című film 1. részében elhangzó „The Hanging Tree” című dalt? A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal lett a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán pedig egészen a 12. helyig sikerült felmennie.

 

Most pedig itt a lehetőség, hogy ön adja elő ezt a dalt egy egész szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével. A verseny ezennel elkezdődik, melynek során szeretnénk megtalálni azt az énekest, aki elénekli majd Jennifer Lawrence dalát, a „The Hanging Tree” c. dalt James Newton Howard első élő koncert turnéján Európában.

 

Válassza ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretne jelentkezni, olvassa el alaposan a szabályokat, és vegyen részt a versenyben!

 

Jelentkezési feltételek és szabályok

„Ha te egy 18 és 25 év közötti lány vagy és rendelkezésre tudsz állni a próbák és az előadások idejére, akkor ezt kell tenned, ha szeretnéd, hogy kiválasszunk:

Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni.

Alaposan olvasd el és fogadd el a verseny szabályait.

Vegyél fel egy videót magadról, melyben a „The Hanging Tree” című dalt énekeled, 'a capella' stílusban (hangszeres kíséret nélküli előadásmódban), eredeti hangnemben. Fontos: a videó nem lehet hosszabb, mint 3,5 perc!

Töltsd fel a videót a Youtube-ra vagy Vimeo-ra és küldd el nekünk a linket, valamint a kitöltött kérdőívet.

Első körben öt középdöntőst fogunk kiválasztani helyszínenként.  Végül James személyesen fogja kiválasztani a nyertest!
A középdöntősök nevét valószínűleg fel fogjuk tüntetni James honlapján és/vagy James hivatalos Facebook oldalán.

 

Jelentkezés itt: http://www.jamesnewtonhoward.com/competition/

 

Előző

Családbarát mosószer...

Következő

17. Ásványbörze és Geo Napok...

Kövess minket!