2018. Május 22. | Júlia, Rita

Adatvédelem

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek.

Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük, mielőtt adatait megadja, mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A megadott adatait a Vikusz Média Kft. tárolja és kezeli, és az Ön hozzájárulásával nyeremény akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek Önnek. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII.törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését, vagy indoklás nélkül azonnali törlését az adatkezelőnél.

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.


Az adatkezelő elérhetőségei: eliteonline@elitemagazin.hu

Levelezési cím: 1135 Budapest, Lehel u. 61.

Székhely: 1134 Budapest, Apály u. 4.a

Kövess minket!